Állások egyenesen a munkáltatótól!

Mi ez?

Ez egy olyan ingyenes, webes szolgáltatás, amely a népszerű keresőprogramok mintájára, keresőprogram segítségével teszi a weben közzétett állásajánlatokat elérhetővé. Itt az állásajánlatokat nem emberek dolgozzák fel, hanem a weboldalakat letöltő és elemző programok, így az oldalon található minden információ bekerül az indexelésbe, és az alapján az oldal kereshető, a keresés nincs előre megadott kategóriákhoz kötve.

Sem a kozvetlen-allasok.hu mint weboldal, sem a mögötte álló személy nem folytat sem munkaerő kölcsönzést, sem munkaerő közvetítést, az oldal tevékenysége kizárólag az interneten más vállalkozások által közzétett saját állásajánlatok összegyüjtése, és ezek kereshetővé tétele.

A kozvetlen-allasok.hu az állásajánlatok felkutatása közben kizárólag a tényleges munkáltatók saját weboldalain közzétett állásajánlatokat dolgozza fel, így a közvetlen-állások segítségével a felhasználók közvetlenül találhatják meg a vállalatok ajánlatait. Ez a munkáltatók számára költség megtakarítását teszi lehetővé, a munkavállaló számára pedig egy akadály megkerülését.

Keresés

A keresés megkezdéséhez írj be néhány kulcsszót:

Csak mai

Keresősegéd

A kereső segéd használata

Hírlevél

Sütik és egyéb felhasználói adatok kezelése

Robot